Program

Polazak prvog dana putovanja u jutarnjim satima (07.00h) iz MATULJA u pravcu Slovenije. Zaustavljanje u TERMAMA TUHELJ, gdje će djeca uživati u trosatnom kupanju na VODENOM PLANETU, najvećem termalnom kupalištu u Hrvatskoj i osam vanjskih i unutarnjih bazena s termalnom vodom i brojnim vodenim atrakcijama. Nastavak putovanja prema KOPAMA, turističkom centru u blizini SLOVENJ GRADECA. Po dolasku na KOPE, smještaj u hotel LUKOV DOM koji se nalazi na na 1350 m nadmorske visine, upoznavanje s animacijskim timom te zajedničko druženje.

Tijekom boravka u ljetnom kampu prehrana je organizirana na bazi punih pansiona (doručak, ručak i večera). Dani će započeti jutarnjom tjelovježbom, nakon čega slijedi doručak te odlazak na planinarenje prema jednoj od obližnjih planinarskih destinacija (Velika Kopa, Ribniška Koča, Partizanski dom, itd.). Tijekom planinarenja, djeca će učiti o prirodi, lokalnoj flori i fauni, snalaženju u prirodi, izviđačkim vještinama. Jednog od dana organiziran je odlazak u LOGARSKU DOLINU, jednu od najljepših alpskih ledenjačkih dolina Europe, gdje ćemo tijekom planinarenja uživati u pogledu na jednu od najvećih atrakcija doline – SLAP RINKA.

Povratak u hotel na ručak. Nakon ručka kraći odmor, a zatim odlazak na obližnje sportske terene, gdje će djeca uz igru i druženje sudjelovati u različitim sportskim igrama (nogomet, graničar, odbojka, preskakanje užeta, itd.).

U večernjim satima, nakon večere, svakodnevno je u hotelu organirana animacija za djecu (maškare, disco, rad s glinom, kino projekcije,..) tako da je polaznicima kampa vrijeme u potpunosti ispunjeno planinarenjem, igrom, druženjem i zajedničkim aktivnostima. Posljednja večer ljetnog kampa rezervirana je za završnu zabavu i dodjelu nagrada sudionicima.

Posljednjeg dana putovanja, nakon doručka, jutarnjeg programa i ručka, odlazak prema Matuljima. Dolazak u MATULJE u večernjim satima.

 

Cijena

CIJENA ARANŽMANA (za grupu od 45 osoba):
za djecu do 15 godina: 1990 kn
za djecu iznad 15 godina: 2200 kn
Napomena: Općina Matulji će sufinancirati ljetni kamp za djecu s područja Općine – krajnji iznos znati će se po završetku prijava sukladno broju prijavljene djece

CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom
- smještaj u hotelu LUKOV DOM u višekrevetnim sobama s kupatilom na bazi punih pansiona
- ulaznica za trosatno kupanje u VODENOM PLANETU Terma Tuhelj
- izlet u LOGARSKU DOLINU
- pratitelji i animatori te animacijski paket (igre u prirodi, sportske igre, večernje aktivnosti)
- jamčevina za turistički paket aranžman
- osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
- paket grupnog putnog zdravstvenog osiguranja

NAPOMENE:
- prilikom rezervacije (do zaključno 10.06.2017.) putnik potpisuje ugovor i uplaćuje 500,00kn
akontacije dok preostali iznos treba uplatiti najkasnije do 01.07.2017. bilo da se plaća u gotovini
ili u obrocima putem kreditnih/debitnih kartica uz 5% kamata