Program

1.dan: LABIN - RIJEKA ( noćna vožnja)
Polazak autobusa iz LABINA u 16.00h te iz RIJEKE s TRGA BANA JELAČIĆA u 17.30h. Noćna vožnja u pravcu Poljske uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2.dan: VARŠAVA
Dolazak u VARŠAVU u ranim poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Kraći odmor te odlazak na pješačko razgledavanje centra grada koje je pod zaštitom UNESCO-a. Razgledavanje povijesne jezgre VARŠAVE koja je 1980 godine uvrštena na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine kao jedinstven primjer poslijeratne obnove starog središta grada sa zgradama iz perioda 13. - 20. st. Šetnja obnovljenim starim gradom: BARBAKAN WARSZAWSKI – RYNEK STAREGO MIASTA - kip SYRENKA WARSZAWSKA – BAZYLIKA SW.JANA CHRZCICIELA – ZAMEK KROLEWSKI - SIGMUNDOV STUP – 22 metra visok najstariji najviši necrkveni spomenik u Varšavi s prekrasnim vidikovcem podignut 1644. godine u čast vladara koji je 1596. godine premjestio prijestolnicu iz Krakova u Varšavu, čime je Varšava postala glavni grad Poljske. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan: VARŠAVA
Nakon doručka autobusno razgledavanje grada:STARA KRALJEVSKA PALAČA - KRAKOWSKIE PRZEDMIESCE – PARLAMENT – PALAC PREZYDENCKI – HOTEL BRISTOL – SPOMENIK NIKOLI KOPERNIKU – SPOMENIK JOSEFU PILSUDSKOM – UNIVERZITET – PALAČA KULTURE – LAZIENSKI PARK S PALAČOM i SPOMENIKOM CHOPINU - VARŠAVSKI MUZEJ USTANKA – MUZEJ PAWIAK – SPOMENIK HEROJIMA GETA – ULICA PROZNA kao jedna od rijetkih ulica u kojoj postoje originalne zgrade. Odlazak na desnu obalu Wisle do četvrti PRAGA koja je u povijesti bila zaseban grad. Danas su stare građevine pretvorene u kulturne centre, kina, pubove i galerije. Ovo je jedan od rijetkih dijelova Varšave netaknutih ratom te se ovdje nalaze i stare šarmantne ulice i građevine iz predratnog perioda, a ovdje je sniman i poznati film Pijanist. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan: VARŠAVA – LODZ - BRATISLAVA
Nakon doručka odlazak iz hotela prema LODZU koji je u 19 st. bio simbol prosperiteta poljske industrije. Po dolasku šetnja najdužom pješačkom zonom u Poljskoj, ulicom Piotrkowska gdje se izmijenjuju vile i palače iz 19. st. Kraće slobodno vrijeme te nastavak putovanja prema BRATISLAVI. Smještaj u hotel. Odlazak do centra grada. Noćenje.

5.dan: BRATISLAVA – RIJEKA - LABIN
Nakon doručka odlazak iz hotela na razgledavanje grada: TRG SLOBODE-NAPOLEONOVOSMATRAČNICA-DVORAC-KATEDRALA ST.MARTINA-VIJEĆNICA STAROG GRADA -PALAČA PRIMACIAL... Slobodno vrijeme za objed i shopping. Odlazak iz BRATISLAVE u poslijepodnevnim satima u pravcu HRVATSKE. Dolazak u RIJEKU i LABIN u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENA ARANŽMANA: 1990,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz modernim turističkim autobusom (KLIMA,VIDEO) prema programu
- smještaj u hotelu *** u dvokrevetnim sobama na bazi: VARŠAVA - 2 NOĆENJA S DORUČKOM
- smještaj u hotelu *** u dvokrevetnim sobama na bazi: BRATISLAVA – 1 NOĆENJE S DORUČKOM
- razgledavanje VARŠAVE, LODZA i BRATISLAVE
- organizacija putovanja i pratitelj grupe
- jamčevina za turistički paket aranžman
- osiguranje od profesionalne odgovornosti
- osiguranje od nesretnog slučaja

CIJENA NE UKLJUČUJE:
- zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (potrebno uplatiti na dan uplate akontacije)
- ulaznice u muzeje i galerije

NAPOMENE:
- cijena je kalkulirana na bazi minimum 40 putnika na bazi prodajnog tečaja HNB 1 €=7,5 kn. U slučaju povećanja tečaja eura većeg od 3%,znatne promjene cijene nekog od kalkulativnih elemenata (povećanje turističkih taksi ili promjene poreznih stopa) i doplata zbog povećanja cijena nafte od strane autobusera, agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana. Ukoliko se prijavi manji broj putnika od predviđenog broja agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 21 dan prije dana polaska