Program

1. dan:  RIJEKA - MŰNCHEN
Polazak iz RIJEKE u 5.00h s TRGA BANA JELAČIĆA. Vožnja u pravcu AUSTRIJE i grada MÜNCHENA. Po dolasku u MÜNCHEN, odlazak do ALLIANZ ARENE jednog od najmodernijih stadiona u svijetu koji je dom ponosu Bavarske – nogometnom klubu BAYERN. Nastavak putovanja do OLIMPIJSKOG PARKA u čijoj se blizini nalazi BMW izložbeni salon najnovijih modela ovog renomiranog bavarskog proizvođača automobile. Odlazak do hostela te smještaj. Odlazak na šetnju centrom grada: MARIENPLATZ-STARA VIJEĆNICA-NOVA VIJEĆNICA-ALTER HOF... Organizirani odlazak na večeru u tipičnu bavarsku pivnicu. Slobodno vrijeme za večernji izlazak. Noćenje.

2. dan: AMSTERDAM
Nakon doručka odlazak iz hostela  te cjelodnevna vožnja kroz NJEMAČKU. Dolazak u AMSTERDAM u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hostel. Večera. Večernja šetnja do LEIDSEPLEINA ili REMBRANDTPLEINA - centara noćnog života AMSTERDAMA. Noćenje.

3. dan: AMSTERDAM
Nakon doručka odlazak na pješačko razgledavanje AMSTERDAMA: DAMRAK-TRG DAM-KRALJEVSKA PALAČA-CVJETNA TRŽNICA-MUNT TORANJ-REMBRANDTPLEIN-WATERLOOPLEIN... Organizirani posjet kući REMBRANDTHUIS. Slobodno vrijeme. Organizirana vožnja amsterdamskim kanalima. Posjet BRUSIONICI DIJAMANATA. Povratak u hostel. Večera. U večernjim satima odlazak do poznate CRVENE ČETVRTI. Večernji izlazak. Noćenje.

4. dan:  MARKEN - VOLENDAM - ZAANSE SCHANS
Nakon doručka izlet za MARKEN, mjesto u kojem su sačuvani stari nizozemski običaji te VOLENDAM, jedan od najpoznatijih ribarskih sela Nizozemske. Posjet jednoj od sirana te radionici drvenih predmeta i klompi, simbola Nizozemske. Nastavak putovanja u pravcu ZAANSE SCHANSA, muzeja na otvorenom u kojem su sačuvane mnogobrojne vjetrenjače. Povratak u Amsterdam. Organizirani posjet kući ANNE FRANK. Slobodno vrijeme. Povratak u hostel. Večernji izlazak.Večera.

5. dan: AMSTERDAM - ROTTERDAM - DEN HAAG – SCHEVENINGEN -DELFT
Nakon doručka organizirani izlet za ROTTERDAM. Panoramska vožnja gradom te mogućnost fakultativnog penjanja na 185m visoki EUROMAST, s kojega se pruža nezaboravan pogled na grad i luku. Slobodno vrijeme. Fakultativni posjet POMORSKOM MUZEJU. Nakon pauze odlazak do DEN HAAGA i SCHEVENINGENA gradova koji se nalaze u neposrednoj blizini i koji su poznati kao centar međunarodnog suda u Haagu te kao poznati turistički centar Nizozemske. Slobodno vrijeme. Povratak u AMSTERDAM. Večera. Večernji izlazak. Noćenje.

6. dan: AMSTERDAM - noćna vožnja
Nakon doručka odlazak iz hostela. Organizirani posjet MUZEJU VINCENT VAN GOGHA. Organizirani odlazak u multimedijalni muzej HEINEKEN gdje se grupa može upoznati s procesima proizvodnje jednog od najpoznatijih svjetskih pivskih brendova uz multimedijalnu podršku vrhunskih tehnologija. Slobodno vrijeme. Polazak iz AMSTERDAMA oko 18.30-19.00h. Noćna vožnja kroz NJEMAČKU i AUSTRIJU.

7. dan:  RIJEKA
Nastavak putovanja u pravcu HRVATSKE. Dolazak u RIJEKU u ranim poslijepodnevnim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.