O nama

Dobro došli na web stranice turističke agencije VIA!

Pred vama se nalaze stranice koje će pokušati objediniti cjelokupnu ponudu naše agencije.

Agencija kroz svoj rad pokušava realizirati ideje koje su njeni djelatnici artikulirali tijekom svog 15-godišnjeg rada u turizmu. Želja je agencije profilirati se kao servis svim potencijalnim putnicima osim onih koje zanimaju isključivo avionske karte.

Kao mladi ljudi orijentirani smo modernim tehnologijama te stoga posebnu pažnju posvećujemo web stranicama i on-line klijentima.
Posjete europskim metropolama, kojima su skloni odrasli i organizirane grupe vezane za tvrtke, udruženja i sl., posebna su specijalnost naše agencije.
Ni u kojem slučaju ne želimo zanemariti mlade putnike pa zbog toga svoje iskustvo koristimo u organizaciji izleta za mlade.
Last minute putovanja novi su trend u svijetu koji i mi svakako slijedimo, te je stoga i naša ponuda tih putovanja šarolika i za svaki džep.
Svi oni koji nisu skloni Internetu neka s povjerenjem zavire u našu agenciju na adresi Veslarska 4, i probaju otputovati negdje u organizaciji agencije VIA.
Sretan put s agencijom VIA žele Vam  Izidora i Marija!

VIZIJA I MISIJA

Želja nam je ostvariti uspjeh i na receptivnom području djelovanja te tako iskoristiti sve potencijale naše lijepe zemlje.

Kao posebno atraktivna tržišta promatramo skandinavske zemlje, Rusiju, Veliku Britaniju, Japan i SAD.

Smatramo da je emitivna baza zajedno s receptivnom atraktivnošću dobar temelj za uspjeh i opstanak na nemirnom turističkom tržištu.

 

PODACI O AGENCIJI

Imaginarium d.o.o., Putnička agencija VIA

Sjedište: Bartola Kašića 12, 51000 Rijeka

Voditelj: Saša Torbica

Direktor: Izidora Tomljanović

E-mail: via@viaonline.hr

Tel: 051/331-941

Radno vrijeme za stranke: pon, sri, pet: 08:00-13:00 / uto, čet: 11:00-16:00 / sub i ned zatvoreno

Trgovački sud u Rijeci,Tt-04/2768-7 MBS: 040202285

Identifikacijski kod: HR-AB-51-040202285

OIB: 54385434430

Račun kod ERSTE BANKE IBAN: HR5124020061100805356

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost putničke  agencije: Ministarstvo turizma, Sektor turističke inspekcije  za Primorsko-goransku  i Ličko-senjsku  županiju: Osječka 50, 51000 Rijeka; tel. 051 444 750,  fax: 051 444 757

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 6. st.3 Zakona o pružanju usluga u turizmu

Agencija je dužna omogućiti korisniku usluge podnošenje pisanog prigovora u svojim poslovnim prostorijama i bez odgađanja pisanim putem potvrditi njegov primitak te omogućiti korisniku usluge podnošenje pisanog prigovora putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte, u pisanom obliku odgovoriti na prigovor u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora, u poslovnim prostorijama i na mrežnim stranicama vidljivo istaknuti obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora te voditi i čuvati pisanu evidenciju prigovora najmanje godinu dana od dana primitka pisanog prigovora

Prigovor se može podnijeti putem pošte na adresu:

IMAGINARIUM d.o.o

Putnička agencija VIA

Riva 16

51000 Rijeka

Ili na e-mail adresu: via@viaonline.hr

Uz prigovor molimo dostavite ime, prezime i adresu, kako bismo vam u roku od 15 dana mogli uputiti pismeni odgovor na vašu pritužbu, te tako utjecati na poboljšanje kvalitete i vaše zadovoljstvo.

IZJAVA O PRIVATNOSTI 


Putnička agencija IMAGINARIUM d.o.o., njezini djelatnici i poslovni partneri obvezni su zakonski čuvati privatnost svojih korisnika. Sve osobne podatke dostavljene od strane korisnika putnička agencija dostavlja trećim osobama isključivo radi dobivanja što brže i potpunije informacije vezane za korisnikov upit. Trećim osobama smatraju se partneri agencije koji su neophodni za izradu i /ili realizaciju tražene poslovne ponude.