O nama

Dobro došli na web stranice turističke agencije VIA!

Pred vama se nalaze stranice koje će pokušati objediniti cjelokupnu ponudu naše agencije.

Agencija kroz svoj rad pokušava realizirati ideje koje su njeni djelatnici artikulirali tijekom svog 15-godišnjeg rada u turizmu. Želja je agencije profilirati se kao servis svim potencijalnim putnicima osim onih koje zanimaju isključivo avionske karte.

Kao mladi ljudi orijentirani smo modernim tehnologijama te stoga posebnu pažnju posvećujemo web stranicama i on-line klijentima.
Posjete europskim metropolama, kojima su skloni odrasli i organizirane grupe vezane za tvrtke, udruženja i sl., posebna su specijalnost naše agencije.
Ni u kojem slučaju ne želimo zanemariti mlade putnike pa zbog toga svoje iskustvo koristimo u organizaciji izleta za mlade.
Last minute putovanja novi su trend u svijetu koji i mi svakako slijedimo, te je stoga i naša ponuda tih putovanja šarolika i za svaki džep.
Svi oni koji nisu skloni Internetu neka s povjerenjem zavire u našu agenciju na Rivi 16 – na polukatu i probaju otputovati negdje u organizaciji agencije VIA.
Sretan put s agencijom VIA žele Vam Saša, Izidora i Tamara

VIZIJA I MISIJA

Želja nam je ostvariti uspjeh i na receptivnom području djelovanja te tako iskoristiti sve potencijale naše lijepe zemlje.

Kao posebno atraktivna tržišta promatramo skandinavske zemlje, Rusiju, Veliku Britaniju, Japan i SAD.

Smatramo da je emitivna baza zajedno s receptivnom atraktivnošću dobar temelj za uspjeh i opstanak na nemirnom turističkom tržištu.