Program

1. dan: RIJEKA - MÜNCHEN
Polazak iz RIJEKE s TRGA BANA JELAČIĆA u 6.00h. Vožnja kroz AUSTRIJU i NJEMAČKU. Po dolasku u MÜNCHEN smještaj u hostel. U ranim večernjim satima šetnja užim centrom MÜNCHENA: KARLSPLATZ, FRAUENKIRCHE, MARIENPLATZ. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hostel. Noćenje.

2. dan: AMSTERDAM
Nakon doručka odlazak iz hostela  te nastavak putovanja kroz NJEMAČKU do AMSTERDAMA gdje je predviđen dolazak u kasnim poslijepodnevnim satima. Smještaj u hostel. Večera. Večernja šetnja do LEIDSEPLEINA ili REMBRANDTPLEINA - centara noćnog života AMSTERDAMA. Po želji grupe zajednički odlazak u neki od odabranih klubova Noćenje.

3. dan: AMSTERDAM
Nakon doručka odlazak na pješačko razgledavanje AMSTERDAMA: DAMRAK-TRG DAM-KRALJEVSKA PALAČA-CVJETNA TRŽNICA-MUNT TORANJ-REMBRANDTPLEIN-WATERLOOPLEIN... Slobodno vrijeme Organizirani posjet muzeju ANE FRANK.. *Mogućnost posjete HEINEKEN EXPERIENCE ili *odlazak na vožnju amsterdamskim kanalima ili *organizirani posjet RIJKS MUZEJU. Povratak u hostel. Večera. Po želji grupe zajednički odlazak u neki od odabranih klubova. Noćenje.

4. dan:  MARKEN - VOLENDAM - ZAANSE SCHANS
Nakon doručka izlet za MARKEN, mjesto u kojem su sačuvani stari nizozemski običaji te VOLENDAM, jedan od najpoznatijih ribarskih sela Nizozemske. Posjet jednoj od sirana te radionici drvenih predmeta i klompi, simbola Nizozemske. Nastavak putovanja u pravcu ZAANSE SCHANSA, muzeja na otvorenom u kojem su sačuvane mnogobrojne vjetrenjače.  Povratak u AMSTERDAM. Povratak u hostel . Večera. U večernjim satima odlazak do poznate CRVENE ČETVRTI te zajednički odlazak u neki od odabranih klubova Noćenje.

5. dan:  AMSTERDAM – DRESDEN - PRAG
Nakon doručka odlazak iz hostela te nastavak putovanja u pravcu PRAGA. Cjelodnevna vožnja kroz Nizozemsku i Njemačku. Dolazak u DRESDEN,"Firenzu  na Elbi" u poslijepodnevnim satima. Šetnja gradom: KATEDRALA-OPERA SEMPER-KRALJEVSKA PALAČA-ALBERTINUM- ALTMARKT- FRAUENKIRCHE -PALAČA ZWINGER... Nastavak putovanja u pravcu PRAGA. Dolazak u PRAG u večernjim satima. Smještaj u hotel. Večera. Po želji grupe zajednički odlazak u neki od odabranih klubova/diskoteka .Noćenje.

6. dan:  PRAG
Nakon doručka odlazak na razgledavanje PRAGA u pratnji stručnog vodiča: HRADČANY-KATEDRALA SV.VITA-MALA STRANA-KARLOV MOST-JOZEFOVO-STAROMESTSKE NAMESTI-VACLAVSKE NAMESTI... Organizirani odlazak u muzej pivarstva u sklopu pivovare STAROPRAMEN. Organizirani odlazak do TEHNIČKOG MUZEJA. Povratak u hotel. Večera. Po želji grupe zajednički odlazak u neki od odabranih klubova/diskoteka. Noćenje.

7. dan:  PRAG - BEČ - RIJEKA  
Nakon doručka odlazak iz hotela u pravcu BEČA. Dolazak u BEČ u poslijepodnevnim satima te panoramsko razgledavanje grada: DVORAC BELVEDERE(park)-RING-OPERA-HOFBURG-PARLAMENT-RATHAUS-HUNDERTWASSERHAUS-KÄRTNERSTRASSE-STEPHANSDOM-DVORAC SCHÖNBRUNN(park)... Nastavak putovanja u pravcu RIJEKE. Dolazak u RIJEKU u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.