Program

1. dan:  RIJEKA - MŰNCHEN
Polazak iz RIJEKE u 6.00h s TRGA BANA JELAČIĆA. Vožnja u pravcu AUSTRIJE i grada MÜNCHENA. Po dolasku u MÜNCHEN. Odlazak na šetnju centrom grada: MARIENPLATZ-STARA VIJEĆNICA-NOVA VIJEĆNICA-ALTER HOF... Smještaj u hostel te večera. Večernji izlazak. Povratak u hostel. Noćenje.

2. dan: AMSTERDAM
Nakon doručka odlazak iz hostela  te cjelodnevna vožnja kroz NJEMAČKU. Dolazak u AMSTERDAM u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hostel. Večera. Večernja šetnja do LEIDSEPLEINA ili REMBRANDTPLEINA - centara noćnog života AMSTERDAMA. Noćenje.

3. dan: AMSTERDAM
Nakon doručka odlazak na pješačko razgledavanje AMSTERDAMA: DAMRAK-TRG DAM-KRALJEVSKA PALAČA-CVJETNA TRŽNICA-MUNT TORANJ-REMBRANDTPLEIN-WATERLOOPLEIN... Organizirani posjet kući ANE FRANK. U poslijepodnevnim satima posjet BRUSIONICI DIJAMANATA. Slobodno vrijeme. Povratak u hostel. Večera. Večernji izlazak. Noćenje.

4. dan:  MARKEN - VOLENDAM - ZAANSE SCHANS
Nakon doručka organizirani izlet za MARKEN, mjesto u kojem su sačuvani stari nizozemski običaji te VOLENDAM, jedan od najpoznatijih ribarskih sela Nizozemske. Posjet jednoj od sirana te radionici drvenih predmeta i klompi, simbola Nizozemske. Nastavak putovanja u pravcu ZAANSE SCHANSA, muzeja na otvorenom u kojem su sačuvane mnogobrojne vjetrenjače. Povratak u Amsterdam. Slobodno poslijepodne. *Fakultativna vožnja brodom AMSTERDAMSKIM KANALIMA. Povratak u hostel. Večera.U večernjim satima odlazak do poznate CRVENE ČETVRTI. Večernji izlazak. Noćenje.

5. dan: AMSTERDAM - ROTTERDAM - DEN HAAG –SCHEVENINGEN
Nakon doručka *fakultativni izlet za ROTTERDAM. Panoramska vožnja gradom te mogućnost fakultativnog penjanja na 185m visoki EUROMAST, s kojega se pruža nezaboravan pogled na grad i luku. Slobodno vrijeme. Fakultativni posjet POMORSKOM MUZEJU. Nakon pauze odlazak do DEN HAAGA i SCHEVENINGENA gradova koji se nalaze u neposrednoj blizini i koji su poznati kao centar međunarodnog suda i kao poznati turistički centar Nizozemske. Slobodno vrijeme. Povratak u AMSTERDAM. Večera. Večernji izlazak. Noćenje.

6. dan: AMSTERDAM - noćna vožnja
Nakon doručka odlazak iz hostela te posjet *RIJKS MUZEJU i/ili MUZEJU VINCENT VAN GOGHA (po želji grupe). Slobodno vrijeme u centru grada. Polazak iz AMSTERDAMA oko 18.30h. Noćna vožnja kroz NJEMAČKU.

7. dan:  RIJEKA
Putovanja u pravcu HRVATSKE. Dolazak u RIJEKU u ranim poslijepodnevnim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.