Program

1. dan: RIJEKA - AZURNA OBALA                 
Polazak iz RIJEKE s TRGA BANA JELAČIĆA u 06.00 sati u pravcu AZURNE OBALE. Posjet tvornici parfema u mjestu EZE. Nastavak putovanja u pravcu KNEŽEVINE MONACO. Smještaj u hotel na Azurnoj obali. Noćenje.

2. dan: AZURNA OBALA - BARCELONA
Nakon doručka odlazak iz hotela u pravcu CANNESA. Nakon kraće posjete CANNESU/NICI  
nastavak putovanja u pravcu BARCELONE. Dolazak u BARCELONU u večernjim satima. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

3. dan:  BARCELONA
Nakon doručka odlazak na razgledavanje BARCELONE. Panoramsko razgledavanje grada: SAGRADA FAMILIA-PASSEIG DE GRACIA-PLACA D’ESPANA-MONTJUIC-SPOMENIK COLUMBU-RAMBLA-PLACA CATALUNYA-PARK GUELL(uz nadoplatu)... Slobodno vrijeme. Večera. U večernjim satima odlazak na FONTANE (ukoliko su na programu). Noćenje.

4. dan:  BARCELONA - MONTSERRAT - LLORET DE MAR – VITEŠKI TURNIR
Nakon doručka odlazak iz hotela te posjeta GOTIČKOJ ČETVRTI s KATEDRALOM SV. EULALIJE. Nastavak putovanja u pravcu MONTSERRATA. Po dolasku na MONTSERRAT, poznato katalonsko svetište, posjet BAZILICI u kojoj se čuva poznati KIP CRNE MADONE. Nastavak putovanja u pravcu LLORET DE MARA. Smještaj u hotel. Večera ili *fakultativni odlazak na VITEŠKI TURNIR s večerom. Večernji izalzak. Noćenje. (*Za putnike koji ne idu na VITEŠKI TURNIR večera je organizirana u hotelu). Noćenje.

5. dan:  TOSSA DE MAR – WATER WORLD
Nakon doručka izlet za TOSSU DE MAR, mirno turističko mjesto koje čuva povijesne ostatke VILLE VELLE te pruža mogućnost kupanja na divnoj plaži u TOSSI. Nakon odmora povratak u hotel na ručak. *Fakultativni odlazak u zabavni vodeni park WATER WORLD. Povratak u hotel. Večera. Večernji izlazak.  Noćenje.

6. dan:  LLORET DE MAR - FIGUERAS - AZURNA OBALA
Nakon doručka odlazak iz hotela prema FIGUERASU. Po dolasku posjet muzeju SALVADORA DALIA. Nakon kraćeg razgledavanja nastavak putovanja u pravcu AZURNE OBALE. Kraća šetnja CANNESOM/NICOM. Smještaj u hotel na Azurnoj obali. Noćenje.

7. dan:  AZURNA OBALA - RIJEKA
Nakon doručka odlazak iz hotela u  pravcu u pravcu HRVATSKE. Dolazak u RIJEKU u   
 večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.