Program

1. dan: RIJEKA - AZURNA OBALA                 
Polazak iz Rijeke s TRGA BANA JELAČIĆA u 06.00 sati u pravcu AZURNE OBALE. Posjet parfumeriji GALIMARD u EZE-u. Nastavak putovanja u pravcu KNEŽEVINIE MONACO gdje je organizirano razgledavanje MONACA. Smještaj u hotel na Azurnoj obali. Noćenje.

2. dan: AZURNA OBALA – FIGUERAS - LLORET DE MAR
Nakon doručka odlazak iz hotela.  Šetnja i razgledavanje centra NICE/CANNESA. Nastavak putovanja u pravcu FIGUERASA. Po dolasku organizirani posjet muzeju SALVADORA DALIA. Nakon razgledavanja muzeja nastavak putovanja u pravcu LLORET DE MARA. Smještaj u hotel. Večera. Večernji izlazak u jedan od odabranih disco klubova. Noćenje.

3. dan: BARCELONA
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet u BARCELONU. Panoramsko razgledavanje grada: SAGRADA FAMILIA-PARK GUELL(uključena ulaznica) -PASSEIG DE GRACIA-PLACA D’ESPANA-MONTJUIC-SPOMENIK COLUMBU-RAMBLA-PLACA CATALUNYA-STADION CAMP NOU (uz doplatu)... Ručak (lunch-paket). Organizirani posjet AQUARIUMU u Barceloni. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel u večernjim satima. Večera. Večernji izlazak u jedan od odabranih disco klubova. Noćenje.

4. dan: MONTSERRAT - BARCELONA
Nakon doručka slobodno vrijeme. Ručak. Odlazak na izlet za MONTSERRAT i BARCELONU. Po dolasku na MONTSERRAT, poznato katalonsko svetište u čijoj BAZILICI se čuva poznati KIP CRNE MADONE, šetnja svetištem te posjeta KATEDRALI. Slobodno vrijeme. Po dolasku u BARCELONU razgledavanje GOTIČKE ČETVRTI i KATEDRALE SV. EULALIJE. Slobodno vrijeme.  Večera (lunch-paket). U večernjim satima odlazak na FONTANE. Povratak u LLORET DE MAR. Večernji izlazak u jedan od odabranih disco klubova.Noćenje.

5. dan: TOSSA DE MAR – WATER WORLD – FLAMENCO SHOW
Nakon doručka organizirani izlet za TOSSU DE MAR, mirno turističko mjesto koje čuva povijesne ostatke VILLE VELLE te pruža mogućnost kupanja na divnoj plaži u TOSSI. Nakon odmora povratak u hotel na ručak. Organizirani odlazak u zabavni vodeni park WATER WORLD.  Večera, U večernjim satima organizirani odlazak na FLAMENCO SHOW. Večernji izlazak u jedan od odabranih disco klubova. Noćenje.

6. dan:  LLORET DE MAR - AVIGNON - AZURNA OBALA
Nakon doručka odlazak iz hotela u pravcu AVIGNONA. Ručak (lunch-paket). Po dolasku u nekadašnje sjedište Papa iz 14.st. šetnja gradom na obali RHONE. Stari grad pod zaštitom je UNESCO-a: PONT D'AVIGNON, PAPINSKA UTVRDA,KATEDRALA, PLACE D'HORLOGE,.. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak putovanja u pravcu AZURNE OBALE.  Smještaj u hotel na Azurnoj obali.  Noćenje.

7. dan:  AZURNA OBALA - RIJEKA
Nakon doručka odlazak iz hotela. Razgledavanje centra CANNESA/NICE.  Kraće slobodno vrijeme. Nastavak putovanja u pravcu HRVATSKE. Dolazak u RIJEKU u večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.