Program

1. dan:  RIJEKA – SAN MARINO - ANCONA
Polazak iz RIJEKE u noćnim satima (ovisno o vremenu polaska broda). Vožnja autobusom u pravcu ITALIJE. U jutarnjim satima dolazak u SAN MARINO. Šetnja jednom od najmanjih država na svijetu, kraće razgledavanje te slobodno vrijeme. Ukrcaj na brod, smještaj u četverokrevetne kabine te polazak iz luke u pravcu GRČKE. Plovidba Jadranskim morem uz korištenje brodskih sadržaja - restorani, barovi, tax-free trgovina,.... Večera.(*agencija zadržava pravo određivanja termina i mjesta polaska ovisno o eventualnim promjenama nastalim od strane brodara). Noćna plovidba.

2. dan:    PATRAS – DELFI - ATENA
Doručak na brodu. Pristajanje u PATRASU u ranim poslijepodnevnim satima. Nastavak putovanja u pravcu DELFA, najstarijeg proročišta antičke Grčke. Razgledavanje lokaliteta te nastavak putovanja u pravcu ATENE. Nakon razgledavanja nastavak putovanja u pravcu ATENE. Po dolasku u ATENU smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

3. dan: ATENA
Nakon doručka odlazak na razgledavanje ATENE: AKROPOLIS-DIONISOV TEATAR-STARI OLIMPIJSKI STADION-ZEUSOV HRAM-SVEUČILIŠTE-NACIONALNA BIBLIOTEKA-PARLAMENT-TRG SINTAGMA... Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan:    ATENA – KORINTSKI KANAL - EPIDAURUS - MIKENA – ZAKYNTHOS
Nakon doručka odlazak iz hotela u pravcu KORINTSKOG KANALA. Kraće zaustavljanje na KORINTSKOM KANALU nekadašnjem čudu od kanala koji je danas turistička atrakcija i služi za plovidbu manjih brodova. Nastavak putovanja u pravcu EPIDAURUSA - bisera antičke kulture  te razgledavanje čuvenog amfiteatra s jedinstvenom akustikom na svijetu. Nastavak putovanja u pravcu MIKENE te razgledavanje MIKENSKE AKROPOLE i RIZNICE ATREJACA. Nakon razgledavanja nastavak putovanja u pravcu luke KYLLINI. Ukrcaj na brod za ZAKYNTHOS. Po dolasku na otok smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

5. dan:    NAVAGIO* - ZAKYNTHOS
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni *fakultativni izlet po otoku. U luci VROMI ukrcaj na brod koji će nas odvesti do jedne od najpopularnijih svjetskih plaža NAVAGIO na kojoj je predviđeno slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje. Nakon izleta odlazak do ZAKYNTHOSA glavnog grada otoka. Slobodno vrijeme u gradu tipične atmosefere karakteristične za grčke otoke. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

6. dan:    ZAKYNTHOS – PATRAS (plovidba)
Nakon doručka odlazak iz hotela te napuštanje ZAKYNTHOSA. Vožnja brodom do luke KILLINI te nastavak putovanja do PATRASA. Ukrcaj na brod za ANCONU. Smještaj u četverokrevetne kabine. Večera. Noćna Plovidba Jadranskim morem uz korištenje brodskih sadržaja - restorani, barovi, tax-free trgovina,.....

7. dan:    ANCONA - RIJEKA
Doručak na brodu. Dolazak u ANCONU u ranim poslijepodnevnim satima. Nastavak putovanja u pravcu RIJEKE. Dolazak u RIJEKU u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.