Program

1. dan: RIJEKA – GENOVA / CIVITAVECCHIA (plovidba)                              
Polazak iz RIJEKE s autobusnog kolodvora u jutarnjim satima u pravcu GENOVE / CIVITAVECCHIE. Po dolasku u luku ukrcaj na feribot. Smještaj u četverokrevetne kabine. Noćna plovidba u pravcu BARCELONE.

2. dan: BARCELONA - MADRID - noćna vožnja
Tijekom plovidbe organizirani ručak u brodskom restoranu za cijelu grupu. Po dolasku u Barcelonu panoramsko razgledavanje grada: BARRI GOTIC – RAMBLA – PLACA CATALUNYA – PORT OLIMPIC.. *Mogućnost organiziranja večere u restoranu za cijelu grupu. U večernjim satima odlazak na fontane (ukoliko su na programu) te nastavak putovanja u pravcu MADRIDA.

3. dan: MADRID
Dolazak u MADRID u jutarnjim satima. Razgledavanje grada: PLAZA COLON-EL RETIRO-ATOCHA-PLAZA CIBELES-PLAZA D´ESPANA-SANTIAGO BERNABEU... Smještaj u hotel te kraći odmor. U poslijepodnevnim satima pješačko razgledavanje centra grada: PLAZA MAYOR-PALACIO REAL-OPERA-PUERTA DEL SOL... Povratak u hotel. Večera. Večernji izlazak.Noćenje.

4. dan: MADRID - TOLEDO
Nakon doručka poludnevni izlet u TOLEDO, grad koji čuva neka od najljepših djela židovske, arapske i kršćanske umjetnosti. Razgledavanje grada: ALCAZAR-KATEDRALA -SINAGOGA DEL TRANZITO-CASA Y MUSEO DEL GRECO-SAMOSTAN SAN JUAN DE LOS REYES... Povratak u MADRID. *Fakultativni odlazak u muzej PRADO (najposjećeniji španjolski muzej s najvećom kolekcijom klasičnog slikarstva na svijetu). Večera. Večernji izlazak. Noćenje.

5. dan: MADRID - LLORET DE MAR
Nakon doručka odlazak iz hotela u pravcu LLORET DE MARA. Smještaj u hotel. Večera. Večernji izlazak. Noćenje.

6. dan: LLORET DE MAR - BARCELONA - VITEŠKI TURNIR
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izet u BARCELONU. Razgledavanje grada: SAGRADA FAMILIA(organizirani ulaz)- PASSEIG DE GRACIA- CAMP NOU(organizirani ulaz)- PLACA D’ESPANA-MONTJUIC…. Kraće slobodno vrijeme te povratak u hotel. U večernjim satima organizirani odlazak na VITEŠKI TURNIR S VEČEROM. (*večera se prebacuje za lunch paket na dan odlaska).Večernji izlazak. Noćenje.

7. dan: LLORET DE MAR – AZURNA OBALA
Nakon doručka odlazak iz hotela u pravcu AZURNE OBALE. Posjet CANNESU, kraća šetnja po LA CROISETTE do festivalske palače. Nastavak putovanja u pravcu Nice. Panoramsko razgledavanje grada te kraće slobodno vrijeme. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

8. dan: NICE - EZE - KNEŽEVINA MONACO - RIJEKA
Nakon doručka odlazak iz hotela. Odlazak u pravcu EZA, mjesta u blizini Nice u kome se nalaze najpoznatije parfumerije AZURNE OBALE. Nakon posjeta jednoj od parfumerija odlazak u pravcu KNEŽEVINE MONACO. Posjet KNEŽEVINI te odlazak u pravcu RIJEKE. Dolazak u RIJEKU u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.