Program

1. dan:  RIJEKA – ANCONA
Polazak iz RIJEKE s TRGA BANA JELAČIĆA u noćnim satima (ovisno o vremenu i mjestu polaska broda). Vožnja autobusom u pravcu ITALIJE. Ukrcaj na brod, smještaj u četverokrevetne kabine te polazak iz luke u pravcu GRČKE. Plovidba Jadranskim morem uz korištenje brodskih sadržaja - restorani, barovi, tax-free trgovina,.... (*agencija zadržava pravo određivanja termina i mjesta polaska ovisno o eventualnim promjenama nastalim od  strane brodara). Noćna plovidba.

2. dan: IGUMENITSA - KALAMBAKA
Pristajanje u IGUMENITSI u prijepodnevnim satima. Putovanje u pravcu METEORA s kraćim zadržavanjem u METSOVU. Po dolasku na METEORE razgledavanje jednog od samostana smještenog na strmim liticama iznad KALAMBAKE. Nakon razgledavanja odlazak do hotela. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

3. dan:    KALAMBAKA - DELFI - ATENA
Nakon doručka odlazak u pravcu DELFA te razgledavanje najpoznatijeg proročišta starih Grka. Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja u pravcu ATENE . Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan: ATENA
Nakon doručka odlazak na razgledavanje ATENE: AKROPOLA-DIONISOV TEATAR-STARI OLIMPIJSKI STADION-ZEUSOV HRAM-SVEUČILIŠTE-NACIONALNA BIBLIOTEKA-PARLAMENT-TRG SINTAGMA... Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5. dan:    ATENA - *VOUGLIAMENI
Nakon doručka *fakultativni posjet NACIONALNOM ARHEOLOŠKOM MUZEJU ili MUZEJU AKROPOLE (gratis ulaznice). Slobodno vrijeme u ATENI ili odlazak do poznate plaže u VOUGLIAMENIJU južno od ATENE. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

6. dan:    ATENA – EPIDAURUS – MIKENA - ZAKYNTHOS
Nakon doručka odlazak iz hotela u pravcu KORINTSKOG KANALA EPIDAURUSA - bisera antičke kulture  te razgledavanje čuvenog amfiteatra s jedinstvenom akustikom na svijetu. Nastavak putovanja u pravcu MIKENE te razgledavanje MIKENSKE AKROPOLE i RIZNICE ATREJACA  Nakon razgledavanja nastavak putovanja u pravcu luke KILLINI. Ukrcaj na brod za ZAKYNTHOS. Po dolasku na otok smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

7. dan:    ZAKYNTHOS - NAVAGIO
Nakon doručka organizirani odlazak na cjelodnevni izlet po otoku. U luci VROMI ukrcaj na brod koji će nas odvesti do jedne od najpopularnijih svjetskih plaža NAVAGIO na kojoj je predviđeno slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje. Kraće zaustavljanje u ZAKYNTHOSU glavnom gradu otoka. Šetnja gradom i slobodno vrijeme u gradu tipične atmosfere karakteristične za grčke otoke. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

8. dan:    ZAKYNTHOS – *OLIMPIA - PATRAS (plovidba)
Nakon doručka odlazak iz hotela te napuštanje ZAKYNTHOSA. Vožnja brodom do luke KILLINI te nastavak putovanja u pravcu arheološkog lokaliteta OLIMPIA (*izlet neće biti moguće ostvariti ukoliko brod iz Patrasa za Anconu ne kreće u večernjim satima). Nastavak putovanja do PATRASA. Ukrcaj na brod za ANCONU, smještaj u četverokrevetne kabine. Noćna plovidba Jadranskim morem uz korištenje brodskih sadržaja - restorani, barovi, tax-free trgovina,.....

9. dan:    ANCONA - RIJEKA
Dolazak u ANCONU u ranim poslijepodnevnim satima. Nastavak putovanja u pravcu RIJEKE. Dolazak u RIJEKU u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.