Program

1. dan: RIJEKA - BEČ - PRAG
Polazak iz RIJEKE u 0.01h. Noćna vožnja u pravcu BEČA. Dolazak u BEČ u jutarnjim satima te panoramsko razgledavanje grada: DVORAC BELVEDERE(park)-RING-OPERA-HOFBURG-PARLAMENT-RATHAUS-HUNDERTWASSERHAUS-KÄRTNERSTRASSE-STEPHANSDOM-DVORAC SCHÖNBRUNN(park)... *Fakultativno je moguć posjet interijeru dvorca SCHÖNBRUNN, najljepšeg primjera austrijske rokoko i barokne arhitekture i simbola bogatstva obitelji Habsburg. Nastavak putovanja do PRAGA. Smještaj u hotel. Večera. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.             

2. dan: PRAG
Nakon doručka odlazak na razgledavanje PRAGA u pratnji stručnog vodiča: KARLUV MOST-JOSEFOVO-STARONOVA SYNAGOGA-CRKVA SV. NIKOLE-STAROMESTSKE NAMESTI-PRAŠNA BRANA-VACLAVSKE NAMESTI... *Fakultativni posjet jednoj od praških pivnica s organiziranim ručkom. Slobodno poslijepodne. Večera. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.

3. dan: PRAG
Nakon doručka odlazak na razgledavanje PRAGA u pratnji stručnog vodiča: HRADČANY-LORETANSKE NAMESTI-HRADČANSKE NAMESTI-KATEDRALA SV.VITA-MALA STRANA... *Fakultativno je moguć posjet ZLATNOJ ULIČICI, jednom od simbola PRAGA. Slobodno poslijepodne. Večera. *Mogućnost fakultativnog posjeta KRIŽIKOVIM FONTANAMA, gdje možete uživati u fantastičnom doživljaju glazbe, svjetlosti i snage vode. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.

4. dan: PRAG – KONOPIŠTE/KARLŠTEJN/ KUTNA HORA
Nakon doručka *fakultativni odlazak na poludnevni izlet u KONOPIŠTE, dvorac u blizini PRAGA, koji čuva jedinstvenu zbirku oružja, lovačkih trofeja i antiknog namještaja iz doba prijestolonasljednika Ferdinanda Habsburškog ili posjet dvorcu KARLŠTEJN tj. poludnevni izlet u KUTNU HORU grad koji je u prošlosti bio poznat po velikim rudnicima srebra. Po povratku u Prag slobodno vrijeme ili posjet jednom od brojnih praških muzeja. Večera. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.

5. dan: PRAG / KARLOVY VARY / MLADA BOLESLAV
Nakon doručka slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog posjeta brdu PETRIN na kome je podignuta kopija EIFFELOVOG TORNJA. Slobodno poslijepodne. Večera*. U večernjim satima *fakultativni odlazak na brodsku vožnju Vltavom s večerom. (*u slučaju da se grupa odluči za brodski izlet po Vltavi, večera će se prebaciti na ručak).
**Po želji grupe moguće je organizirati i cjelodnevni izlet za KARLOVY VARY. ***Po želji grupe moguće je organizirati posjet tvornici „ŠKODA“ u gradu MLADA BOLESLAV. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.

6. dan: PRAG - RIJEKA
Nakon doručka odlazak iz PRAGA u pravcu RIJEKE. Dolazak u RIJEKU u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.