Program

1. dan:  RIJEKA - BEČ - PRAG
Polazak iz RIJEKE u 0.01h s TRGA BANA JELAČIĆA. Noćna vožnja u pravcu BEČA. Dolazak u BEČ u jutarnjim satima. Panoramsko razgledavanje grada: DVORAC SCHÖNBRUNN(park) -RING-OPERA-HOFBURG-PARLAMENT-RATHAUS-STEPHANSDOM-HUNDERTWASSERHAUS-KÄRTNERSTRASSE...  Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama zabavnog parka PRATER. Nastavak putovanja u pravcu PRAGA. Smještaj u hotel. Večera. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.             

2. dan:  PRAG
Nakon doručka odlazak na razgledavanje PRAGA u pratnji stručnog vodiča: KARLUV MOST-JOSEFOVO-STARONOVA SYNAGOGA-CRKVA SV. NIKOLE-STAROMESTSKE NAMESTI-PRAŠNA BRANA-VACLAVSKE NAMESTI... Organizirani odlazak na panoramsku vožnju VLTAVOM u trajanju od 1h. Organizirani odlazak u posjet ZOO vrtu koji je jedan od najljepše uređenih u Europi. Večera. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.

3. dan:  PRAG
Nakon doručka odlazak na razgledavanje PRAGA u pratnji stručnog vodiča: HRADČANY-LORETANSKE NAMESTI-HRADČANSKE NAMESTI-KATEDRALA SV.VITA... Organizirani odlazak na brdo PETŘIN gdje ćete posjetiti kopiju vrha EIFFELOVOG TORNJA s koje se pruža prekrasan pogled na grad. Slobodno poslijepodne. Večera. Organizirani posjet KRIŽIKOVIM FONTANAMA, gdje možete uživati u fantastičnom doživljaju glazbe, svjetlosti i snage vode. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.

4. dan:  PRAG – AQUAPALACE - BRATISLAVA
Nakon doručka odlazak iz hotela u pravcu AQUAPALACE-a, zabavnog vodenog parka na periferiji grada gdje ćete uživati u vodenim atrakcijama u zatvorenom aquaparku u trajanju od 2h. Nastavak putovanja u pravcu BRATISLAVE. Smještaj u hotel. Večera. Večernji izlazak.Noćenje.

5. dan: BRATISLAVA  
Nakon doručka odlazak na razgledavanje grada u pratnji stručnog vodiča: TRG SLOBODE-NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA - DVORAC - VRATA ST.MICHAELA - KATEDRALA ST.MARTINA-ULICA LORD -VIJEĆNICA STAROG GRADA - PALAČA PRIMACIAL... Slobodno poslijepodne u centru grada. Večera. Večernji izlazak. Noćenje.

6. dan:  BRATISLAVA  - RIJEKA
Nakon doručka odlazak iz hotela. Slobodno vrijeme u centru grada. Odlazak iz Bratislave u ranim poslijepodnevnim satima. Dolazak u RIJEKU u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.