Program

1. dan: RIJEKA - BEČ - PRAG
Polazak iz RIJEKE u 0.01h. Noćna vožnja u pravcu BEČA. Dolazak u BEČ u jutarnjim satima te panoramsko razgledavanje grada: DVORAC BELVEDERE(park)-RING-OPERA-HOFBURG-PARLAMENT-RATHAUS-HUNDERTWASSERHAUS-KÄRTNERSTRASSE-STEPHANSDOM-DVORAC SCHÖNBRUNN(park)... *Fakultativno je moguć posjet interijeru dvorca SCHÖNBRUNN, najljepšeg primjera austrijske rokoko i barokne arhitekture i simbola bogatstva obitelji Habsburg. Nastavak putovanja do PRAGA. Smještaj u hotel. Večera. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.             

2. dan: PRAG
Nakon doručka odlazak na razgledavanje PRAGA u pratnji stručnog vodiča: KARLUV MOST-JOSEFOVO-STARONOVA SYNAGOGA-CRKVA SV. NIKOLE-STAROMESTSKE NAMESTI-PRAŠNA BRANA-VACLAVSKE NAMESTI... Slobodno poslijepodne. Večera*. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje. U večernjim satima *fakultativni odlazak na brodsku vožnju Vltavom s večerom. (*u slučaju da se grupa odluči za brodski izlet po Vltavi, večera će se prebaciti na ručak).

3. dan: PRAG
Nakon doručka odlazak na razgledavanje PRAGA u pratnji stručnog vodiča: HRADČANY-LORETANSKE NAMESTI-HRADČANSKE NAMESTI-KATEDRALA SV.VITA-MALA STRANA... Fakultativno je moguć posjet ZLATNOJ ULIČICI, jednom od simbola PRAGA. *Fakultativni posjet jednoj od praških pivnica s organiziranim ručkom. Slobodno poslijepodne. Večera. *Mogućnost fakultativnog posjeta KRIŽIKOVIM FONTANAMA, gdje možete uživati u fantastičnom doživljaju glazbe, svjetlosti i snage vode. Večernji izlazak u jedan od odabranih klubova. Noćenje.

4. dan: PRAG - RIJEKA
Nakon doručka odlazak iz PRAGA u pravcu RIJEKE. Dolazak u RIJEKU u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.