Program

1. DAN
Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju (Postojna, Ljubljana, Maribor) i Austriju s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Odlazak gradskim prijevozom do centra grada s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje s gradom. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN
Nakon doručka polazak autobusom na panoramsko-pješački razgled uz vođenje našeg pratitelja: Ringstrasse, Opera, Hofburg, Austrijski parlament, spomenik Mariji Tereziji, Belvedere, Votivkirche, Dunavski toranj, Prater, Hundertwasserhaus.... Nakon panoramskog razgleda slijedi šetnja do katedrale Sv. Stjepana i Rathausa (gradske vijećnice) gdje se održava bogati i atraktivni Božićni sajam s jaslicama u prirodnoj veličini ili slobodno vrijeme za shopping i individualne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN
Doručak. Naš izlet u Beču završit ćemo posjetom čuvenom dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca gdje možete posjetiti carske odaje koje svojim sjajem odaju način života jedne od najmoćnijih europskih dinastija i na svakom koraku pokazuju veze naše zemlje s bivšim gospodarom. Po završenom obilasku odaja ostaje nam nešto vremena za šetnju do impozantnog slavoluka Gloriette, za posjet kolekciji carskih kočija ili odmor u zelenilu botaničkog vrta. U rano popodne krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor stižemo u Rijeku u kasnim večernjim satima.

Cijena

 

 

Polazak

Hotel

Cijena kuna

14.12.18.

BOSEI 4*

1200

21.12.18.

BELLEVUE 4*

1100

 

CIJENE PO OSOBI UKLJUČUJU: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu s 4* u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 2 noćenja s doručkom, panoramsko-pješački razgled grada, posjet dvorcu Schönbrunn, pripremu i organizaciju putovanja, voditelja putovanja,  jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

 

 CIJENE NE UKLJUČUJU: ulaznice za muzeje i ostale atrakcije; stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama. Ulaznica za dvorac Schönbrunn €18 (NAPOMENA: cijene ulaznica su navedene informativno kao i redosljed razgleda koji zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama).

 

 DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu: 400,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.