Program

  1. DAN

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju (Postojna, Ljubljana, Maribor) i Austriju s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Odlazak podzemnom željeznicom do centra grada s pratiteljem putovanja. Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje s gradom. Povratak u hotel. Noćenje.

  1. DAN

Nakon doručka polazak autobusom na panoramsko-pješački razgled uz vođenje našeg pratitelja: Ringstrasse, Opera, Hofburg, Austrijski parlament, spomenik Mariji Tereziji, Belvedere, Votivkirche, Dunavski  toranj, Prater, Hundertwasserhaus.... Nakon panoramskog razgleda slijedi šetnja do katedrale Sv. Stjepana i Rathausa (gradske vijećnice) gdje se održava bogati i atraktivni Božićni sajam s jaslicama u prirodnoj veličini ili slobodno vrijeme za shopping i individualne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

  1. DAN

Doručak. Naš izlet u Beču završit ćemo posjetom čuvenom dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca gdje možete posjetiti carske odaje koje svojim sjajem odaju način života jedne od najmoćnijih europskih dinastija i na svakom koraku pokazuju veze naše zemlje s bivšim gospodarom. Po završenom obilasku odaja ostaje nam nešto vremena za šetnju do impozantnog slavoluka Gloriette, za posjet kolekciji carskih kočija ili odmor u zelenilu botaničkog vrta. U rano popodne krećemo prema Hrvatskoj i nakon kraćih zaustavljanja za odmor stižemo u Rijeku u kasnim večernjim satima.

Cijena

CIJENA: 1400 kuna

Popust za djecu do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENE PO OSOBI UKLJUČUJU: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotelu s 3* u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 2 noćenja s doručkom, panoramsko-pješački razgled grada, pripremu i organizaciju, voditelja putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih putnika: 40

CIJENE NE UKLJUČUJU: ulaznica za dvorac Schönbrunn (Grand Tour) odrasli €20; djeca 6-18 god. €13. ulaznice za muzeje i ostale atrakcije; stručna vođenja u muzejima, galerijama i crkvama.

NAPOMENA: redosljed razgleda naveden je informativno zbog posebne regulacije prometa u Beču za vrijeme Adventa može biti podložan promjenama.

DOPLATE: doplata za jednokrevetnu sobu: 750,00 kn; Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.