Program

 

  1. DAN: RIJEKA – SPLIT – CRNA GORA

Polazak iz RIJEKE u 6.30h s TRGA BANA JELAČIĆA u pravcu SPLITA. Po dolasku u grad pod Marjanom slobodno vrijeme za individualne oglede ili objed. Nastavak putovanja u pravcu CRNE GORE. Po dolasku u BUDVU / Rafailoviće smještaj u hotel Montenegrina. Večera. Mogućnost neograničene konzumacije određenih pića na barovima hotela 07 - 23h. Noćenje.

 

2.DAN: KOTOR - LOVĆEN - CETINJE

Nakon doručka odlazak u pravcu KOTORA, grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jednom od najljepših zaljeva svijeta koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis svjetske prirodne i kulturne baštine. Razgledavanje grada: GRADSKE ZIDINE iz IX. st., SAT KULA, KATEDRALA SV. TRIPUNA, CRKVA SV. LUKE, CRKVA GOSPE OD ZDRAVLJA, KNEŽEVA PALAČA, NAPOLEONOVO KAZALIŠTE. Kraće slobodno vrijeme te *fakultativni ukrcaj na žičaru koja s razine mora vodi do Lovćena te pruža nezaboravan doživljaj pogleda na jedan od najljepšihzaljeva na svijetu (svi koji ne žele vožnju žičarom uz doplatu mogu se odlučiti za vožnju našim autobusom koji će doći do gornje stanice). Nastavak putovanja prema Njegoševom mauzoleju izgrađenom prema projektu Ivana Meštrovića. Mauzolej se nalazi na samom vrhu planine Lovćen i jedan je od prepoznatiljvih simbola Crne Gore. Ručak (lunch paket). Nakon posjete mauzoleju nastavak putovanja u pravcu Cetinja te *fakultativna mogućnost posjete nekadašnjoj rezidenciji Petra II Petrovića Njegoša – Biljardi u kojem se danas nalazi njegov muzej. Nakon posjete muzeju nastavak putovanja u pravcu Budve. Večera. Mogućnost neograničene konzumacije određenih pića na barovima hotela 07 - 23h. Noćenje.

 

3.DAN: MANASSTIR OSTROG - PODGORICA -*VINARIJA PLANTAŽE

Nakon doručka odlazak u pravcu MANASTIRA OSTROG koji se smjestio uz gotovo vertikalnu liticu Ostroška greda. Manastir potječe iz 17.stoljeća a posvećen je Sv. Vasiliju Ostroškom i predstavlja jedan od najsposjećenijih manastira na Balkanu. Ručak (lunch paket). Nastavak putovanja u pravcu PODGORICE glavnog grada Crne Gore. Po dolasku razgledavanje grada: STARA VAROŠ, MILENIJSKI MOST, KATEDRALA USKRSNUĆA KRISTOVA, PALAČA PETROVIĆ,... Slobodno vrijeme u centru grada za objed i individualne oglede. U poslijepodnevnim satima povratak u hotel ili *fakultativni odlazak do nepreglednih vinograda tvrtke 13.jul – Plantaže te degustacija vina proizvedenih na 2.300 hektara pokrivenih trsovima. Povratak u hotel uz kratko panoramsko zaustavljanje iznad Sv. Stefana. Večera. Mogućnost neograničene konzumacije određenih pića na barovima hotela 07 - 23h. Noćenje.

   

 DAN: DUBROVNIK – RIJEKA

Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak u pravcu DUBROVNIKA. Po dolasku u DUBROVNIK Odlazak na razgledavanje: GRADSKA VRATA OD PILA, STRADUN, ONOFRIJEVE ČESME, PALAČA SPONZA, ORLANDOV STUP, KNEŽEV DVOR, DUBROVAČKA KATEDRALA, CRKVA SV. VLAHA... Kraće slobodno vrijeme te povratak u smjeru RIJEKE. Ručak (lunch paket). Dolazak u RIJEKU u večernjim satima.

 

 

Cijena

********************************

Cijena aranžmana: 430 €

********************************

CIJENA UKLJUČUJE:

- prijevoz modernim turističkim autobusom na navedenim relacijama

- organizacija putovanja i voditelj putovanja

- smještaj u hotelu 4* MONTENEGRINA u na bazi: 3 ALL INCLUSIVE USLUGE

  - doručak, ručak (lunch paket), večera, neograničena konzumacija određenih pića na

     barovima hotela 7 – 23h

- razgledavanje KOTORA, CETINJA, PODGORICE i DUBROVNIKA uz vodstvo lokalnih vodiča

- šetnja SPLITOM

- izlet za MANASTIR OSTROG

- ulaznica za NJEGOŠEV MAUZOLEJ na LOVĆENU

- osiguranje od profesionalne odgovornosti

- jamčevina za turistički paket aranžman

- osiguranje od posljedica nesretnog slučaja na putovanju

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

- putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja

- vožnja žičarom KOTOR – LOVĆEN + ulaz u muzej Njegoša u CETINJU …………………………. 24 €

- prijevoz i ulaznica za DEGUSTACIJU VINA u vinariji PLANTAŽE ……………………………………….20 €

- doplata za 1/1 sobu …………………………………………………………………………………………………….l.… 150 €

- boravišna pristojba

 

NAPOMENE:

- agencija zadržava pravo promjene redoslijeda izvođenja izleta radi organizacijskih razloga

- cijena je kalkulirana na bazi 40 putnika