Program

  1. DAN – 30.12.22.

Polazak iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Zagreba, Slavonskog Broda i Zenice. Dolazak u Sarajevo u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotelu s 3*. Slobodno vrijeme za odmor ili odlazak na prvo upoznavanje s gradom i njegovom bogatom gastronomskom ponudom. Povratak u hotel. Noćenje.

 

  1. DAN – 31.12.22.

Nakon doručka odlazimo na razgled grada uz pratnju stučnog lokalnog vodiča tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: Mostovi na Miljacki, Gradska vijećnica, STARI GRAD: Baščaršija, Kujundžiluk, Gazihusrevbegov bezistan i veličanstvena Gazihusrevbegova džamija, Stari Židovski hram i sinagoga, Katolička katedrala, Titova ulica s vječnom vatrom… Slobodno popodne za individualne razglede ili shopping. Povratak u hotel i pripreme za najluđu noć u godini. Doček Nove godine u nekom od mnogobrojnih restorana i klubova s gostima iz cijelog svijeta. Najavljen je i doček na otvorenom uz glazbenu grupu Dubioza Kolektiv. Noćenje.

 

  1. DAN – 1.1.23. SRETNA NOVA GODINA!

Doručak. Polazak za Hrvatsku u kasnijim prijepodnevnim satima. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.

Cijena

FIRST MINUTE: 1.200,00 Kn - 159,27€ do 1.11. ili do popunjenja mjesta na akciji

Popust za dijete do 12 godina u sobi s 2 odrasle osobe: 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om u hotelu s 3* na bazi 3 noćenja s doručkom, razgled Sarajeva uz pratnju stručnog lokalnog vodiča, usluge voditelja putovanja, jamčevinu turističkog  paket aranžmana, pripremu i organizaciju putovanja. Minimalni broj putnika: 40

CIJENA NE UKLJUČUJE: stručna vođenja u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti. Informativne cijene ulaznica: Gazihusrevbegova džamija 3 KM, Gradska vijećnica 10 KM, Zemaljski muzej 8 KM., Trebevićka žičara 20 KM

DOPLATE: Obvezna doplata za boravišnu pristojbu €4 po osobi. Doplata za jednokrevetnu sobu - na upit. Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje otkaza putovanja.

NAPOMENA: cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redoslijed razgleda koji mogu biti podložni promjenama zbog vremenskih okolnosti.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.