Program

1. DAN: RIJEKA - SPLIT - HVAR
Polazak iz RIJEKE u smjeru SPLITA u jutarnjim satima. Po dolasku u SPLIT, ukrcaj na trajekt i plovidba prema otoku HVARU. Po dolasku na otok HVAR razgledavanje grada uz vodstvo: GRADSKI KAŠTEL, GRADSKA VRATA S KULOM, TVRĐAVA ŠPANJOL I NAPOLEON, KATEDRALA SV. STJEPANA, RENESANSNI LJETNIKOVAC HANIBALA LUCIĆA, ARSENAL, HEKTOROVIĆEVA PALAČA, FRANJEVAČKI SAMOSTAN S CRKVOM GOSPE OD MILOSTI... Nastavak putovanja u smjeru hotela. Smještaj u hotel i večera. Večernja zabava. Noćenje.

2. DAN: HVAR - BRAČ - HVAR
Nakon doručka polazak autobusom u smjeru JELSE. Ukrcaj na brod i izlet na BOL na otoku Braču. Šetnja do ZLATNOG RATA, najljepše plaže na Jadranu. Slobodno vrijeme za igru i kupanje. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN: HVAR - ZELENA ŠPILJA (Ravnik) - MODRA ŠPILJA (Biševo) - KOMIŽA (Vis) - HVAR
Nakon doručka polazak brodom u pravcu OTOKA BIŠEVO. Zaustavljanje kod ZELENE ŠPILJE na otočiću Ravniku na jugoistočnoj strani Visa - ime je dobila po zelenkastom odsjaju mora koji je posljedica mnoštva zelenih algi, koje se nalaze na dnu stijena ulaza. Kraće slobodno vrijeme za kupanje. Nastavak plovidbe. Po dolasku na istočnu obalu BIŠEVA, razgledavanje MODRE ŠPILJE, najveće turističke znamenitosti otoka, gdje sunčeve zrake prodiru kroz podvodni otvor u špilju, reflektiraju se od bijelog dna i osvjetljavaju špilju modrom, a predmete u vodi srebrnastom bojom. Organizirani ručak na brodu. Nastavak plovidbe prema OTOKU VISU. Po dolasku na KOMIŽU slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. DAN: HVAR - SPLIT - RIJEKA
Nakon doručka odlazak iz hotela i vožnja do mjesta STARI GRAD. Ukrcaj na trajekt i plovidba do SPLITA. Po dolasku razgledavanje grada uz vodstvo: DIOKLECIJANOVA PALAČA, PERISTIL, KATEDRALA SV. DUJMA, PROKURATIVE, RIVA… Organizirani ručak. Nastavak putovanja u smjeru RIJEKE. Dolazak u RIJEKU u večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.