Program

1. DAN: RIJEKA - KARLOVAC - KUMROVEC - VELIKI TABOR - TUHELJSKE TOPLICE
Polazak iz RIJEKE u smjeru KARLOVCA u jutarnjim satima. Posjet SLATKOVODNOM AKVARIJU AQUATIKA koji  svakom posjetitelju pruža jedinstven doživljaj podvodnog svijeta koji nam se tek naizgled čini dobro poznatim. Nastavak putovanja u smjeru KUMROVCA. Posjet ETNO SELU, gdje se između ostalog nalazi i rodna kuća Josipa Broza Tita. Kraća šetnja selom i upoznavanje sa starim običajima i zanatima zagorskoga kraja. Nastavak putovanja u smjeru DESINIĆA. Posjet obnovljenom DVORCU VELIKI TABOR, koji se smatra simbolom Hrvatskog zagorja, a jedan je od najbolje sačuvanih kasnosrednjovjekovnih i renesansnih utvrđenih gradova kontinentalne Hrvatske. Nastavak putovanja u smjeru TUHELJSKIH TOPLICA. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za uživanje u VODENOM PARKU. Večera. Organizirana DISCO ZABAVA. Noćenje.

2. DAN: TUHELJSKE TOPLICE - MARIJA BISTRICA - VARAŽDIN - TUHELJSKE TOPLICE
Nakon doručka polazak u smjeru MARIJE BISTRICE, najvećeg marijanskog svetišta u Hrvatskoj, gdje se nalazi župna crkva te zavjetni kip Majke Božje Bistričke iz 15.st. Slijedi šetnja i razgledavanje grada. Nastavak putovanja u smjeru VARAŽDINA. Po dolasku u VARAŽDIN šetnja gradom i razgledavanje najvećih znamenitosti uz vodstvo: STAROGRADSKA BAROKNA JEZGRA, VARAŽDINSKO GROBLJE, biser vrtne arhitekture i jedno od najljepših gradskih groblja u ovom dijelu Europe... Organizirani ručak. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za sportske igre na bazenima. Večera. Organizirani animacijski program - RADIONICE. Noćenje.

3. DAN: TUHELJSKE TOPLICE - KRAPINA - TRAKOŠĆAN - RIJEKA
Nakon doručka odlazak u smjeru KRAPINE. Po dolasku u KRAPINU, upravno središte Zagorja, posjet HUŠNJAKOVOM BRDU, nalazištu krapinskog pračovjeka. Šetnja MUZEJEM EVOLUCIJE, koji je opremljen suvremenim tehnologijama te na zanimljiv i interaktivan način predstavlja sadržaje vezane uz postanak svijeta, evoluciju čovjeka, pronalaske fosila u Krapini, kao i detaljnu rekonstrukciju samih neandertalaca i njihovog načina života. Nastavak putovanja prema TRAKOŠĆANU. Organizirani ručak. Nakon ručka slijedi razgledavanje dvorca obitelji Drašković uz vodstvo. Povratak u hotel. Nastavak putovanja u smjeru RIJEKE. Dolazak u večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe.