Program

1.DAN: RIJEKA – ZAGREB – VINKOVCI
Polazak iz RIJEKE u smjeru ZAGREBA u jutarnjim satima. Po dolasku razgledavanje grada uz vodstvo: TRG BANA JELAČIĆA, DOLAC, KAPTOL, ZAGREBAČKA KATEDRALA, GORNJI GRAD, LOTRŠČAK, TRG SV. MARKA… Nakon ručka slijedi posjet ZOOLOŠKOM VRTU gdje će učenici moći vidjeti životinje čija su prirodna staništa na raznim krajevima naše planete. Nastavak putovanja u smjeru VINKOVACA. Smještaj u hotel. Večera. Organizirana DISCO ZABAVA. Noćenje.

2.DAN: VINKOVCI – PP KOPAČKI RIT – VINKOVCI
Nakon doručka polazak u smjeru PARKA PRIRODE KOPAČKI RIT, jednog od najvažnijih, najvećih i najatraktivnijih očuvanih izvornih močvarnih prostora Europe gdje je organizirana vožnja brodom. Kopački rit sastoji se od brojnih rukavaca, mrtvaja i jezeraca uz rijeku DUNAV te je stanište mnogobrojnih biljnih i životinjskih vrsta. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za uživanje u kupanju u gradskim bazenima. Večera. Noćenje.

3.DAN: VINKOVCI – ĐAKOVO – RIJEKA
Nakon doručka odlazak iz hotela u smjeru ĐAKOVA. Po dolasku razgledavanje grada uz vodstvo. Slijedi posjet PASTUHARNI gdje se vrši obuka i dresura konja. Učenici će uz pratnju stručnog vodiča ergele Đakovo obići štale za konje, najveću zatvorenu jahaonicu u Hrvatskoj (cca 4200 m2), vanjski hipodrom, šetnicu za konje, teren za dresuru i za preskakanje prepona, fijakere za potrebe zaprežnog sporta i izložene pehare s turnira. Nastavak putovanja u smjeru RIJEKE.  Dolazak u večernjim satima.

Cijena

CIJENU ARANŽMANA dostaviti ćemo Vam na konkretan upit, ovisno o veličini i strukturi grupe